Fritidscenter Skovvang lukkes
Som følge af de skærpede restriktioner lukkes Fritidscenter Skovvang fra den 9. december 2020 til og med den 2. januar 2021. Det har Aarhus Kommune meddelt de frivillige foreninger på en mail. Hvad der sker i det nye år, afhænger af, hvordan epidemien udvikler sig. Den aktuelle information om vores arrangementer kan altid findes her på hjemmesiden.

Ingen fællessang
Bestyrelsen har besluttet, at vi ikke, fra og med den 3. december vil synge fællessang, da dette kan udgøre en en forhøjet smitterisiko. I takt med de restriktioner, der i øvrrigt er indført, bærer vi mundbind, når  vi bevæger os rundt på Fritidscenter Skovvang.

Baren udfases

Fra og med viseaftenen den 5. november udfases baren. Det betyder, at I fremover selv skal medbringe jeres drikkevarer. Vi skal nok sørge for, at der bliver en kop kaffe og en småkage (gratis).

Coronaforholdsregler
Vi har et lokale, der er stort nok til, at vi kan overholde de gældende retningslinjer, der er indført som følge af coronapandemien. I kan sidde som I plejer i jeres vante grupper, men vi har valgt at lave en bordopstilling, der gør "firkanterne" lidt større og at øge afstanden mellem bordene. Fællessangen er en vigtig del af vores samvær, så når der skal synges, vender vi alle stolene, så vi får front mod scenen. Vi sørger naturligvis for håndsprit (kun til udvortes brug :-) ).

Infosiden er opdateret 12/12-2020.